Back to All Events

gewichtstoename tijdens de menopauze

  • BLOOS menopauzeconsulenten koestraat 46 Gent België (map)

Bij Bloos hebben we de knowhow in huis wat gewichtscontrole  betreft, zowel door onze opleiding als door onze eigen ervaringen.

Eveline is naast menopauzeconsulent ook diëtist en is vooral gepassioneerd door puur en lekker eten. Zij legt uit waarom het in deze fase zo belangrijk is om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen en hoe je op een verantwoorde manier je gewicht op peil kunt houden.

Virginie is menopauzeconsulent en kinesitherapeut en richt zich vooral op natuurlijk bewegen en relaxatie. Zij toont hoe je door kleine veranderingen in je dagelijkse routine meer kunt bewegen en ook wat stress verminderen kan doen met je gewicht.

We delen graag onze kennis en ervaring en laten je tijdens deze gezellige workshop zien dat je echt veel zelf kunt doen om je gewicht tijdens deze fase onder controle te houden.

We geven handige tips en advies over puur en gezond eten en bewegen en leggen uit waarom streng diëten en hevig sporten niet nodig zijn en zelfs af te raden zijn tijdens de menopauze.

PRAKTISCH:

Alles gaat door in onze loft op woensdag 30 mei 2018 van 10 tot 13.30 uur.

programma

10:00 – 10:30 :  ontvangst in de loft van BLOOS

10:30 – 12:00 : gewichtstoename tijdens de menopauze : schetsen van de problematiek, professioneel advies & interactief gesprek

12:00 – 12:30:   korte beweegsessie

12:30 – 13:30:   gezonde lunch

 

Dress code: gemakkelijke kledij & schoenen

Prijs: 65 euro per persoon ( lunch inclusief)

Wacht niet te lang om te reserveren want de plaatsen zijn beperkt tot 10 personen!