Back to All Events

NIEUWE WORKSHOP: In de Kracht van de Enkeling

  • Bloos voor Vrouwen 46 Koestraat Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

De menopauze is voor veel vrouwen een tijd van afscheid nemen.

Afscheid van een jong lichaam, van zwanger kunnen worden, van kinderen die het huis uitgaan...

Bij Bloos geloven wij dat dit net ook een tijd is van nieuwe kansen, een tijd om onvervulde dromen waar te maken.

Ann De Bosscher laat ons in deze workshop zien dat afscheid nemen moeilijk is maar ook mooi kan zijn. Door te werken met kleuren en visualisaties leren we hoeveel kracht er nog in elk van ons schuilt, de kracht om het afscheid om te buigen naar een sprankelend nieuw begin.

Alles gaat door in onze gezellige loft op vrijdag 14 september om 13:30u.

Het materiaal wordt door ons voorzien en wij zorgen ook voor koffie, thee en wat lekkers voor erbij.

Wacht niet om in te schrijven want plaatsen zijn beperkt tot 10 personen!

Prijs: 60 euro per persoon

Dit is hoe Ann het zelf beschrijft:

Het is nu of nooit!

Reis mee en zoek in het labyrint naar je innerlijke kind.

We luisteren zo dikwijls naar onze IC van Innerlijke Criticus in plaats van IK : Ik Kan.

Herontdek je Innerlijke Kind en voel je vrij.  

We herbeleven ons verleden en zoeken naar pijnpunten en vreugde in ons leven. We drukken onze levensfases uit in kleuren en voelen welke emoties hiermee gepaard gaan. Na een visualisatie trekken we samen met ons innerlijk kind de wijde wereld in. Nooit meer alleen en met de kracht van een enkeling.

 ‘Het Labyrint’ 

De hoogsensitieve Anna is geen doorsneekind. Nadat ze door de jaren heen meerdere keren met verdriet en verlies werd geconfronteerd, zoekt ze als volwassene naar haar innerlijke kind. Wolf, haar zoon, helpt haar waardoor ze opnieuw de kracht vindt om sterk in het leven te staan. Anna laat zich, op aanraden van Wolf, leiden door de levensverhalen van Daphne du Maurier, Elisabeth Kübler-Ross en Isabelle Allende. Hierdoor ontdekt ze dat het ‘mooie aan verlies’ het terugvinden van de verbinding met de wereld kan betekenen. Een levensles voor alle mensen die op zoek zijn naar hun eigen pad en als een enkeling door het leven willen gaan.

Het boek is ook te koop tijdens de workshop: het is niet nodig om Het Labyrint vooraf te lezen om de workshop te kunnen volgen.

Wie is Ann De Bosscher?

ann DB.jpg

Ann De Bosscher (1967) woont in Gent, waar ze werkt als leerkracht, schrijft, voordrachten en workshops geeft. Haar debuut ‘De enkeling en zijn zuster’, geschreven na het plotse verlies van haar broer, werd door honderden mensen gelezen. ‘Het labyrint’ is haar tweede boek. Een psychologische roman waarbij de lezer meegenomen wordt op een reis van diepzinnigheid die leidt tot persoonlijke groei.

het labyrint.jpg

uitgeverij Het Punt

ISBN 9789460793998 overal verkrijgbaar vanaf april '18

Earlier Event: June 27
gewichtstoename tijdens de menopauze
Later Event: September 20
Menopauze: DE BASIS